O nama

Special Beers for Special People

Na krilima entuzijazma, već dvanaestu godinu u nizu promoviramo male i nezavisne pivovare koje proizvode organska craft piva po tradicionalnim metodama proizvodnje i uz upotrebu biranih organskih sirovina.

Kontaktirajte nas

Vodeći distributer craft piva za Hrvatsku

Danas u ponudi imamo oko 250 različitih craft piva iz preko 60 svjetskih pivovara i 15 najvažnijih „pivskih“ zemalja. Od spomenutih piva u boci, više od 20 najprodavanijih nudimo i u točenom izdanju.

Piva se distribuiraju diljem zemlje, uglavnom prema odabranim barovima i restoranima, iako i hotelske kuće sve više prepoznaju ovakvu ponudu. Pored njih, ponudu su prepoznale i određene nezavisne i delikates trgovine, a rastući je i broj specijaliziranih „beershop“-ova koji prodaju veliki broj različitih piva na jednom mjestu.

Osim navedenoga, provodimo razne edukacije, predavanja i degustacije prema pravnim osobama na HoReCa tržištu, no isto tako i prema fizičkim osobama - pivoljupcima.

Promoviramo pivsku kulturu

Osim craft piva koje uvozimo, promoviramo kvalitetno pijenje i pivsku kulturu.

Naša misija je da što većem broju ljudi prenesemo strast i ljubav prema kvalitetnim pivima, te da istaknemo razliku između “craft” piva malih nezavisnih pivovara i onih koje proizvode industrijske pivovare u vlasništvu korporacija. Aktivno podržavamo i mlade hrvatske mikropivare i homebrewer-e, tako da se neka od najistaknutijih domaćih craft piva također nalaze u našoj ponudi.

Pivo – životna strast!

Osnivač Zvonimir Pelko je uspio svoj hobi i strast prema pivu “pretočiti” u posao.

2009. godine, pohađajući postdiplomski studij na Ekonomskom fakultetu za završni rad je odabrao opsežno istraživanje razvoja i budućnosti HoReCa tržišta u Hrvatskoj, promatrajući usput kako se razvija craft beer pokret u svijetu i susjednim zemljama. 2013. godine, na MBA studiju u Trstu je u završnom radu objavio kako se kroz tržišne niše, a što su craft piva u pivskoj industriji, mogu stvoriti uspješna poslovanja i konkurentska prednost.

Ljubav prema pivu i želja za dodatnim usavršavanjem odvela ga je 2014. i u München na prestižnu Doemens akademiju gdje je završio školovanje za pivskog sommeliera i prvi je Doemens Biersommelier na Balkanu i u jugoistočnoj Europi.

Želite li nabaviti vrhunska piva?

Kontaktirajte nas